CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 27 October 2012

Riang Ria Aidiladha


   Lamanye,lamanye,lamanye xjenguk my lebeliy blog nih...rindu,rindu,rindulah!! 
oPs,seBelum tU aku aSe belUm teRlambat nak uCapkan seLaMAt meNyambut aIdILadha yEr aWak2 yg bEraDA dLm zOn ni...caMne rAya kOrang tAhun ni?mEsti mEriahkaN??meSti aDe kebAbOOm mlM raYa aritu kAN?xPon meSti byK pErtumPahan dArah yg bErLAku dI seKitar kAmpung kOrang kn kn kn....sEronok saMbut aidiladHa ni,yG pentinG kIta dPt mEndALamI erTi aIdILadhA sEbenAr...yG paLing bEst bILa mEnjeLang jer aIdILadhA,rAmai yg KetUk piNtu ruMAh aKU,bAgi dAging yG mEreKa kOrBAnkan..iTU la rEzeKi naManya...mAKLOnG la,Lau hAri2 bIasA dAging yG 'fResh' dijual tePi2 jaLan aGak sUsaH nk cAri n hArga dAging leMbu sEkaranG aGak mAhaL la jUgak..xSiLap aKu 22hinggit sEkILo..yOu'LL nMpk x pErbeZAannyer dIsitu...?sO,hArgAiLah aIdILadHa dGn peNuh kEsyuKUran..


  BaCk tO mE,aIdILadha kaLi ni aKu bErsAmA fAMILy bALik bEsUt..kAMpung waLid aku...sAmpaI kt kG aKu,teH a.K.a maK seDara akU wAt nASi minYak...fuH..meMang tErbaEk La nAsi miNyaK bELiaU..aKu tAmbAH saMpai tIga kaLi..bAguskAN diEt akU?? hA Ha hA....LepaS abEs jeR acAra mAkan saMpai xHinGat dUnia...bErMULa LA aLkEsaH 'bErpOtogEdik' wif adeQ aku yg seMemaNgnyEr meNAnti aKu uTk bGedIk...haHAha...xByk pON sBb fOn bELiAu kEhaBisan bEtrI..sEmpat sNAp piC dye jeR...kesian kt Aku xDpt..Last2 terPaksa LA pAkai tEpOn cAnggIh nOkiA x2 yg bErMegA pixEL 2.0 jer...bEtteR LA an dPd xdE lgSung...ha ha ha....

tHen,iNiLah hAsILnyer..sEkadAr keNAngaN utK aIdiLadha tahun ni..cikidauddd!!!



aDiK aKu pAKai bAju mErAAH cAntIQkAn?



hI hO HE




sO pRoud wHen sHe tALL tHAn mE..!!:p



LaStLy,SALam aIdILadHA dAri aKu :)


sEKiaN...aSSALAmmUALaikum...:)))

No comments:

Post a Comment