CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 28 August 2012

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم



Assalamualaikum,,finally my first entry dah pon bley publish..yeayyy!!:)

 Sukacita,teruja,bangga,gumbira,segala macam ada perasaan diku ini..macam rasa nk senyum smpai ke telinga pon boley kottt...hahaa..mana idoknyer,setelah bertahun2 mnjadi pengikut tegar blog2 org laen,akhirnye dapat jgk publishkn blog sndiri...Agak ketinggalan zaman bunyiknyer,tp itu la hakikat sebenarnye...Pengalaman menyiapkan blog ni memg agak sukar,tp setelah lalui segala pahit, getir, tunggang, terbalik, terjaga, tertido,n then hasilnye....wah2,agak berpuas hati la wlaupun byk yg kurang..Almakelum la,saya bUdak bAru belajar,,,^-^


Okaiii,utk 'sweet'kn 1st entry ni,aku nk ucapkan berMilioN thanks la pada sis Ezmaliza Ezrik yang banyak berkongsi information pd diku ini yg serba kosom dlm dunia bLoger2 ini..Memg bersyukur  xterhingga la dpt knal sis ezma ni.Perkenalan yg singkat but mberi byk mkna in relation wif her..Hope,aku dpat knal lebih lama
dgn dia..<3 <3


Secondly,aku nk cite sebab2 nape la aku ni take a long time utk publishkan blog ni..bUkannye hape,korg tau la yg aku ni seorg yg malu-malu kucim (la kOnOn),aku mcm x yakin jer ley tembusi pasaran blog ni.Macam2 bermain dlm kpla hotak aku nih..ada ke org nk bc blog aku ni?ade ke pOlower?bley ke aku teruskan tulis entry2 every week??byk la ulat2 bulu soklan yg byk mlemahkan smgat utk berbelogwalking ni....!!hUh tensyen bile pikiaQ...n then aku byk bertanya pd blogger2 y arif as sis ezma,n kwn2 laen,dIorg byk bg positif feedback..wahhh,bkn maen lg tlebih eksaitet la plak aku ni nk cpat2 publishkan...ape2 komen ttg blog aku pasni akan aku jadikan pengalaman utk prbaiki lg kelemahan aku tuh....^_^


Btw,entry kali ni aku xnk la berceloteh panjang sgt..Juz nk korg tahu yg aku bukan mOdel,aku bukan la superstar,aku bukan jgk retis..Aku adalah insan biasa yg boley korg ajk bkawan n boley ajak pergi mana2,bley mkn bsma,bley ajak teman korg g tndassss...(eh tibe2 plax)!Ok la,nantikan entry seterusnye yerr...taTa :)





ha...ni la kt ezma,,,sweetkn??syg beliau! :)









3 comments:

  1. huhuhu...nice entry.mcm tulah.berkeyakinan dan bersemangat.insyaAllah ada yg membacanyer.contoh terdekat sayalah.akan menjadi polower setia disini..hehehe...jgn lupe b my polower jugek tw..heheh

    ReplyDelete
  2. salam kenalan ye.. thnk's juga ye sebab sudi jd my follower.. =)
    rajin2 jgk singgah my blog ye..if ada komen2 pun blh jgk tnggalkan....insyaAllah, sy pn akn selalu singgah disini,, =)

    ReplyDelete