CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 28 October 2012

JOM MAIN KUTU NAK ?



                                          KUTU?????????????????????


  Meh aKu gTAu apa tu kutu?kutu tu sEjeNis uLat yG aDe kaKi,tangaN,kepaLA n beRwarNa kOko bG 

aNak kUtu,n kaLer itAm pEkat bAgi bApAk @ ibu kuTu ...(sILa bAyangKAn seKarAng N hAmeK 

pLastik cEpat2 utK munTosss...!!) ha ha..mCm maNe aKu taHu kUtu mCm tu,waKtu keCik2 dUlu aku 

PeNah aDE kutU,,,bUkaN kuTu aTas kEpaLa jeR,dLm tLinGa aku pOn kuTu bAbi  perNah maSuk...(cIte    

benaR dIsitU)..tP tU dUlu La,wAktu zAman cHeq hIngUs2 dUlu...sKrg slEpas mgUnakan peNtIn aNti 

kELiaQmuMor,rAmbUt cHeq idOk la lg berKerHutu...bEnDa aPe dAh aKu nak cEritA tadI...haaa,,bUkan 

kuTu tu yG aKu naK pOtpeT kaN disIni... 



sEbEnaRnye aKu nK pRoMote Ler sKet paGe jom kutu nIh...aKu tErtaRik naK joIn saMa seBab bAnyak 

pAkej yAng dItawaRkan,nAk kOngSi nGan rEadErs kt sIni..kUtu yG dItawaRkan iAlah kUtu bArang,kuTu dUit n mAcaM2 lagI la...koRang tgK kt sIni,lAu bermInat 

nAk jOin,Korg aDD fAceBooK aKu kAt tePi seBeLAh kaNan kOrg niH..n pM aKu a.s.a.p..YanG paLing 

pEntinG pAge iNi bOleh dIperCayaI 100%...!!hA,lAu aKu tIpu,kOrANg bOle hEmpuk kEpaLa aKu 

ngAN kUaLi..hUa3


nI ANtaRa pAkeJ meNarIk dAlam 'jOm kUtu' ..kOraNg sUrvEy La dUlu nAk yaNg maNe..kELebIhaN 

jOin kUtu ni kOrAng mAmpu mEmiLiki bEnda2 nI semUa dENgaN bAyarAn sEcara aNsUran sELAin 

dApat La mEngEratKan sILAtUraHim aNtAra kIta kaN...nI dEtaIL sErBa seDikit jEr dULu,Lau KorAng 

bErMinat n nak tAu dEtaIL peNuh,,mUdah jEr..cLicK LiNk Nie 



KUTU SAMSUNG GALAXY SIII
RM 200/2 WEEKS X 10 =RM2000
DURATION = 20 WEEKS @ 5 MONTHS
JIKA PRICE KURANG DARI HARGA DIATAS WANG AKAN DIKEMBALIKAN KPD SESAPE YG PUNYE TURN MASA TU

1.@[100000604225100:2048:Siti Nur Atikah]
2.@[100001462716337:2048:Lea Zlea]
3.@[100003719996498:2048:Purpledot Biz]
4.Qaseh @[100000114875635:2048:Qaseh Nurain]
5.
6.
7.
8.
9.
10.

SAPE BERMINAT LEH pm Azieha Shikh Mahamod dulu utk confirm penyertaan dan nama akan di siarkan di group ini..setelah quota penuh baru kutu akan dijalankan dan start bayar.sape sahkan penyertaan die dapat turn dulu...
KUTU SAMSUNG GALAXY SIII
RM 200/2 WEEKS X 10 =RM2000
DURATION = 20 WEEKS @ 5 MONTHS
JIKA PRICE KURANG DARI HARGA DIATAS WANG AKAN DIKEMBALIKAN KPD SESAPE YG PUNYE TURN MASA TU













KUTU SET SAUNA DIVA STEAM
RM60/2WEEKS = RM480
DURATION = 16 WEEKS@ 4 MONTHS

1.Faridah Abd Moin
2.@[1217956674:2048:Azieha Shikh Mahamod]=1,
3.
4.
5.
6.
7.
8.

SAPE BERMINAT LEH pm Azieha Shikh Mahamod dulu utk confirm penyertaan dan nama akan di siarkan di group ini..setelah quota penuh baru kutu akan dijalankan dan start bayar.sape sahkan penyertaan die dapat turn dulu...
KUTU SET SAUNA DIVA STEAM
RM60/2WEEKS = RM480
DURATION = 16 WEEKS@ 4 MONTHS


























KUTU SAMSUNG GALAXY ACE PLUS
RM75/2WEEKS X 10 =RM 750
DURATION = 20WEEKS@ 5MONTHS

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


daftar nama anda dulu dgn pm @[1217956674:2048:Azieha Shikh Mahamod]

KUTU SAMSUNG GALAXY ACE PLUS
RM75/2WEEKS X 10 =RM 750
DURATION = 20WEEKS@ 5MONTHS





No comments:

Post a Comment